Група Вт 20 1/9
Урок № 33 16.11.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Контроль читання.
Виконати контрольну
роботу з читання «Reading comprehension» на ст. 47 – 48 за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/1n3M_FuaLVMSxUo3_JC4SBMw66XqMOqb5/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Make a festive
Ukrainian menu. Стор.100 впр.3.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Група Вт 20 1/9
Урок № 34 16.11.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Підсумковий урок.
Виконати: Стор.110 впр.4. Стор.99 впр.1. Стор.100 впр.5.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Повторити лексику: ст.
90 - 109.
Повторити граматику: Conditionals ст. 94.
Домашнє завдання:
Стор.100 впр.4.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Виконані
завдання відправляйте на електронну пошту:
yulia6v@gmail.com
Немає коментарів:
Дописати коментар