понеділок, 19 жовтня 2020 р.

                                                                 Група Вт 20 1/9

Урок № 23                                    19.10.2020

Розділ. Національна кухня.

Тема. Національна британська кухня.

Вивчити лексику: ст.88 - 89.

Виконати: Впр 3 ст.89. Впр 3 ст.89. Впр 2 ст.88. Впр 1 ст.88.

https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing

Домашнє завдання:

Впр 4 ст.90. Письмово.

https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing

 

Група Вт 20 1/9

Урок № 24                                    19.10.2020

Розділ. Національна кухня.

Тема. Традиційний різдвяний англійський пудинг.

Вивчити лексику: A cuisine, a course, toaster, an occasion, a specialty, to consist of, to include.

Вивчити граматику: Умовні речення II типу.

Виконати: Впр 7ст.91. Впр 6ст.91. Впр 5 ст.90.

https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing

Домашнє завдання:

Впр 8 ст.92. Письмово.

https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing

 

Виконані завдання відправляйте на електронну пошту:  yulia6v@gmail.com

 

Немає коментарів:

Дописати коментар