Група Вт 20 1/9
Урок № 23 19.10.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Національна
британська кухня.
Вивчити лексику: ст.88
- 89.
Виконати: Впр 3 ст.89. Впр 3 ст.89. Впр 2 ст.88. Впр 1 ст.88.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Впр 4 ст.90. Письмово.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Група Вт 20 1/9
Урок № 24 19.10.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Традиційний різдвяний англійський пудинг.
Вивчити лексику: A cuisine, a course, toaster, an occasion, a specialty, to consist of,
to include.
Вивчити граматику: Умовні речення II типу.
Виконати: Впр 7ст.91. Впр 6ст.91. Впр 5 ст.90.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Впр 8 ст.92. Письмово.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Виконані
завдання відправляйте на електронну пошту:
yulia6v@gmail.com
Немає коментарів:
Дописати коментар