Група Вт 20 1/9
Урок № 25 20.10.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Українська кухня.
Вивчити лексику: Vegetable soup, fried, slice, stewed beef, port. Корисні
фрази Ст. 63
Переглянути
відео «TOP 10 traditional Ukrainian dishes. Delicious food in
Kyiv» за
посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=IA0qmva7kn8
Виконати: Впр 3 ст. 94. Впр 1ст. 93. Впр
2ст. 93.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Впр 1 ст.95. Письмово.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Група Вт 20 1/9
Урок № 26 20.10.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Їжа та здоров’я.
Вивчити лексику: Корисні фрази Ст. 66. Nutritionists,
canned food, label, freshness, diet.
Вивчити граматику: Future in the past.
Виконати: Впр 5 ст. 98. Впр 3 ст. 97. Впр 1ст. 97. Впр 2 ст. 95.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Впр 4 ст. 100. Письмово.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Група Вт 20 1/9
Урок № 27 20.10.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Обід у ресторанах та кафе.
Вивчити лексику: To call in, advance for, reservation, fill, to leave, a lip, leftovers.
Виконати: Впр.5 ст 105. Впр.4 ст 98. Впр.3 ст 104. Впр.2 ст 104.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Впр.1 ст 104. Письмово.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Група Вт 20 1/9
Урок № 28 20.10.2020
Розділ. Національна кухня.
Тема. Узагальнення та систематизація вивченого з
тем № 3, № 4.
Повторити лексику та
граматику: Ст. 89 - 110.
Виконати: Впр.6 ст 106 . Впр.4 ст 110. Впр.5
ст 100. Впр.2 ст 108.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Впр.7 ст 106. Письмово.
https://drive.google.com/file/d/1pr4Lvx18eDa-CfP4mgK3nzJtxiawJSEe/view?usp=sharing
Виконані
завдання відправляйте на електронну пошту:
yulia6v@gmail.com
Немає коментарів:
Дописати коментар