четвер, 29 квітня 2021 р.

  

Група Е 19 1/9

Урок № 32                                    29.04.2021

Розділ. Культура харчування.

Тема. Здорова їжа.

Слухати, читати та перекладати діалог.

http://prof-eng.pto.org.ua/index.php/component/k2/itemlist/category/291-2-1-making-a-reservation-at-a-restaurant

Виконати: Впр. 2 стр.106.

https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing

Домашнє завдання:

Впр. 4 стр.107. Письмово.

https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing

Група Е 19 1/9

Урок № 33                                    29.04.2021

Розділ. Культура харчування.

Тема. Узагальнення та систематизація вивченого з тем № 3, № 4.

Повторити лексику: стр. 100 – 115.

Виконати: Впр. 4, стр.111; впр. 1, стр.112; впр. 2, стр.113.

https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing

Домашнє завдання:

Впр. 1, 2, стр.115. Письмово.

https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing

Виконані завдання відправляйте на електронну пошту:  yulia6v@gmail.com

 

Немає коментарів:

Дописати коментар