Група Е 19 1/9
Урок № 30 15.04.2021
Розділ. Культура харчування.
Тема. Заклади
харчування. Меню.
Вивчити назви в меню.
http://prof-eng.pto.org.ua/index.php/component/k2/itemlist/category/296-3-1-parts-of-menu-and-prices
Переглянути відео «What
is Menu: Definition & Types» за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=C1urL5l1-MY
Домашнє завдання:
Впр.1, стр.100. Письмово.
https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing
Група Е 19 1/9
Урок № 31 15.04.2021
Розділ. Культура харчування.
Тема. Процес приготування їжі.
Читати та дивитися
відео за посиланням:
http://prof-eng.pto.org.ua/index.php/component/k2/itemlist/category/298-3-3-recipies-of-meat-dishes
Виконати: Впр.1, 2 стр.102.
https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing
Домашнє завдання:
Describe one of the traditional Ukrainian
dishes. Описати одну з традиційних українських страв.
Виконані
завдання відправляйте на електронну пошту:
yulia6v@gmail.com
Немає коментарів:
Дописати коментар