четвер, 15 квітня 2021 р.

                                                                     Група Е 19 1/9

Урок № 30                                    15.04.2021

Розділ. Культура харчування.

Тема. Заклади харчування. Меню.

Вивчити назви в меню.

http://prof-eng.pto.org.ua/index.php/component/k2/itemlist/category/296-3-1-parts-of-menu-and-prices

Переглянути відео «What is Menu: Definition & Types» за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=C1urL5l1-MY

Домашнє завдання:

Впр.1, стр.100. Письмово.

https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing

Група Е 19 1/9

Урок № 31                                    15.04.2021

Розділ. Культура харчування.

Тема. Процес приготування їжі.

Читати та дивитися відео за посиланням:

http://prof-eng.pto.org.ua/index.php/component/k2/itemlist/category/298-3-3-recipies-of-meat-dishes

Виконати: Впр.1, 2 стр.102.

https://drive.google.com/file/d/15JmiNG6Knu631Z_DVVvFyuGko4kRr9xd/view?usp=sharing

Домашнє завдання:

Describe one of the traditional Ukrainian dishes. Описати одну з традиційних українських страв.

Виконані завдання відправляйте на електронну пошту:  yulia6v@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар